Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity!

Moi! Ennen kuin teet hakemuksen, niin päätä kuka olet!

Oletko klaanikissa, erakko, luopio, kotikisu, Tähtiklaanissa metsästävä kissa, kaksijalka vai joku muu kirjoissa mainittu eläin?

Jos olet jo päättänyt kuka olet, niin oletko lukenut Säännöt?

Ihan varmasti?

Ihan ihan varmasti?

Hyvä jos olet! (Huono jos et ole) Tältä hakemuksesi kuuluu näyttää:

 

 

Roolaaja: (Nettinimesi, jos et halua itse ropettaa tällä hahmolla vaan haluat tehdä niin sanotusti NPC-hahmon, laita tähän kohtaan "kaikki")

Hahmoni on: (Soturi, parantaja, erakko, kotikisu jne.)

Nimi: (Hahmosi nimi)

Sukupuoli:(Kolli vai naaras, tyttö vai poika?)

Soturi/Parantajanimi: (Jos hahmona on klaanikissa, laita soturi/parantajanimi tähän!)

Asuinpaikka/Klaani: (Missä asut?)

Pitää: (Mistä hahmosi tykkää?)

Luonne: (Minkälainen luonne?)

Theme song: (Vapaaehtoinen!)

Ulkonäkö: (Miltä hahmosi näyttää?)

Muuta: (Juttuja jotka eivät sovi muualle! Esim. perhe)

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Lehti

03.07.2017 08:54
Roolaja:Lehti
Hahmoni on: Pentu
Nimi:Savupentu
Sukupuoli: Kolli
Soturinimi:-
Klaani: Tähtiklaani
Pitää: Leikkimisestä ja saalistuksesta(vaikka ei osaa saalistaa)
Luonne: Iloinen ja pirteä. Ei suutu kovin helposti.
Ulkonäkö: Savunharmaa kolli jolla on pitkä häntä jonka päässä on valkoista. Vaaleanpunaiset polkuanturat, sekä vaaleanpunainen kuono. Valkoinen vatsa sekä rinta.
Muuta: Savupennun emo tapettiin kun Savupentu ei ollut syntynyt. Siksi hän syntyi Tähtiklaanissa ja ei ole asunut koskaan missään klaanissa.
Emo:Tulikukka
Isä:Ukkoshäntä
Sisarukset:Ei ole
Emon entinen klaani: Myrskyklaani.

Vastaus:

Hyväksytty!! ja kiva hahmo x3

Nimi: vattu puhelimella

21.03.2017 22:10
Nimi: vattu

Hahmoni on: parantaja oppilas

Hahmon nimi: Raitatassu

Skp: Kolli

Parantaja nimi: Raitasydän

Klaani: Myrskyklaani

Pitää: Muiden huolehtimisesta ja yrttien tuoksusta.

Luonne: Raitasydän on huolellinen ja tarjkka, mutta hän ei ole tiukka. Kollin harmaan turkin alta löytyy nallekarhun sydän ja hänen luottamuksen saa välillä liian helposti. Kollin saa suuttumaan, jos hänet pettää ja sen jälkeen hän ei luota kehenkään useaan päivään.

Ulkonäkö: Raitasydän on harmaa kolli, jolla on mustia raitoja kaikkialla. Kollilla on kirkkaan vihreät silmät ja pitkä turkki. Sateella hänen on epämukava olla, koska hänen turkkinsa painaa silloin. Kollin jalat ovat normaalia lyhyemmät, mutta voimakkaat tarvittaessa.

Muuta: Tahtoopi pentuja, mutta valitsi parantajan tien joten eipä voi.

Vastaus:

Hyväksytty ^^

~Mato YP

Nimi: Banana

12.03.2017 22:07
Nimi: Banana

Hahmoni on: Päälikkö! (No eipä tietenkään, vaan ihan tavallinen oppilas)

Nimi: Valvetassu

Skp: naaras

Soturinimi: Valveuni

Klaani: Varjoklaani

Pitää: taistelemisesta ja tappamisesta

Luonne: Naaras on aika psykopaattinen, sillä tämä ei pidä rauhasta ja sovusta. Osaahan Valveuni olla kohtelias ja jopa luotettavan oloinen.

Ulkonäkö: vaaleanharmaa turkkinen naaras, jonka silmät ovat siniset

Muuta: päälliköksi haluaisi

//jos kaipaatte vielä sitä aktiivista VYP: tä niin täältä tulee vapaaehtoinen

Nimi: Perrofani

24.02.2017 00:24
Roolaaja: Perrofani
Hahmoni on: Klaanikissa
Nimi: Kipinätassu
Sukupuoli: Naaras
Soturi/parantajanimi: Kipinähohde
Asuinpaikka/klaani: Tuuliklaani
Tykkää: Tuoresaaliista ja rauhasta
Luonne:Kipinätassu on innokas ja luova kissa. Toisinaan hän vajoaa mietteisiinsä, mutta useimmiten hän on melko riehakkaalla päällä. Kipinätassu on luotettava, ja hänellä on piirteitä, joilla hän saa muut toimimaan, kuten tahtoo. Kipinätassu pelkää yli kaiken ystäviensä menettämistä. Kipinätassu on ennen kaikkea hyvä kissa, jolle on helppo kertoa murheistaan, hän kuuntelee.
Ulkonäkö: Kipinätassu on normaalikokoinen kissa, jolla on pörröinen punertava turkki.
Muuta: Kipinätassu arvostaa parantajien kykyjä, ja haluaisi olla jonakin päivänä klaaninsa parantaja.

Vastaus:

-Hyväksytty =) Kipinätassu kuulostaa kivalta :)

~Mato YP

Nimi: TaathlyTheKissanKakka

19.05.2016 12:59
Lisäystä Ilvesmielen menneisyyteen:

Kerran, kun Ilvesmieli oli metsästämässä, hän lähti ajamaan oravaa takaa ja ajoi sen Ukkospolulle. Valitettavasti naaras törmäsi hirviöön ja joutui koomaan, mutta selvisi hengissä onnettomuudesta, sillä eräät kaksijalat hoitivat tätä ja veivät tämän Leikkaajalle. Kaksijalat pitivät Ilvesmielestä 2 kuuta huolta ja alkoivat kutsumaan tätä Maisaksi. Lopulta Maisa tajusi kuuluvansa takapihalla olevaan metsikköön ja palasi takaisin klaanin luokse. Ilvesmieli kertoi, että oli eksynyt Kaksijalkojen kaupunkiin ja lopulta löytänyt takaisin kotiin. Tänäkin päivänä Ilvesmieli käy aina välillä Kaksijalkojensa luona ja on näiden luona kuun ja palaa takaisin metsään, eli Ilvesmieli on todella hyvissä väleissä Kaksijalkojen ja koirien kanssa, sillä samassa talossa hän tapasi pirteän beaglenpennun Laurin sekä tämän kaksi siskoa: Venlan ja Marjan. Talossa oli myös koirien lisäksi kaksi kissaa, jotka olivat yllätyksellisesti samasta pentueesta, ja myös samalla kaksoset: Kolli Graniitti ja naaras Sametti.

Nimi: TaathlyTheKissanKakka

18.05.2016 15:55
Roolaaja: TaathlyTheKissanKakka

Hahmoni on: Klaanikissa

Nimi: Ilvesmieli

Sukupuoli: Naaras

Soturinimi: Ilvesmieli

Kuva: http://aijaa.com/BDCvDU

Klaani: Myrskyklaani

Tykkää: Oravista ja Kaksijaloistakin ;)

Luonne: Ilvesmieli on ystävällinen, huumorintajuinen ja pirteä kissa, joka ei taistele mielellään. Hän kohtelee jokaista kissaa tasapuolisesti ja kunnioittaa heidän päätöksiään ja valintojaan. Ilvesmieli on oppilaasta lähtien ollut innostunut, positiivinen, vahva ja taitava oppilas, jolla on paljon uteliaisuutta. Naaras on puolestaan myös hyvin herkkä ja osaa lohduttaa muita lempeällä kosketuksellaan, sillä hän tuppaa liittymään suruun surullisena hetkenä.

Theme Song: https://www.youtube.com/watch?v=zCbycMyIhaw

Ulkonäkö: Ilvesmieli on kaunis, vaaleanruskea naaras, jolla on kellertävänvihreät silmät. Naaraalla on mustat korvatupsut korvanpäissään sekä tummanruskeita pilkkuja turkissaan. Vatsa ja rintakehä ovat valkoiset, sekä kissalla on pieni töpöhäntä, jonka pää on musta. Ilvesmieli muistuttaa ulkonäöltään todella paljon ilvestä ja kaukaa katsottuna häntä luullaan ilvekseksi. Naaraalla on kolme arpea rivikkäin vasemman silmänsä päällä, mutta se ei haittaa hänen näköään mitenkään. Ilvesmielen leuka roikkuu hieman matalampana ja siksi naaraan suu on usein hieman auki.

Muuta:

Emo: Pajukukka (Vaaleanruskea naaras vihreillä silmillä.)

Isä: Laikkukarva (Valkoinen kolli, jolla on keltaiset silmät ja ruskeita pilkkuja turkissaan.)

Siskot: Lumikukka (Lumivalkoinen naaras nokkosenvihreillä silmillä.) ja Havuruska (Vaaleanruskea naaras keltaisilla silmillä.)

Menneisyys: Ilvespentu syntyi sisaruksiensa kanssa Myrskyklaanilaiin Pajukukalle ja Laikkukarvalle. Pennuista toiseksi vanhin nimettiin Ilvespennuksi, sillä isän mielestä hän näytti suurenmoiselta pedolta, ilvekseltä. Elämä oli rauhallista, kunnes metsästä kiinnostuneet siskokset karkasivat metsään, jossa he kohtasivat ilveksen. Ilvespentu siskoineen taisteli ilvestä vastaan, jolloin Ilvespennun häntä katkesi, naaras sai ikävännäköisen arven ja lisäksi voimakkaan osuman kiveen, mikä sai hänen leukaluunsa romahtamaan. Ilvespentu selviytyi onnettomuudesta, mutta Laikkukarva, joka ei sietänyt rakkaan tyttärensä ulkonäköä, hylkäsi Lumipennun, Havupennun, Ilvespennun ja Pajukukan, mutta kuoli muutamaa päivää myöhemmin jäätyään hirviön alle. Oppilaana Ilvestassu onnistui unohtamaan isänsä, eikä kärsinyt tämän menetyksestä yhtä paljon kuin ennen. Ilvestassun mestari oli todella ylpeä oppilaansa nopeaoppisuudesta ja innokkuudesta, joten Ilvesptassu nimettiin kuuta aikaisemmin Ilvesmieleksi tämän urheuden takia.

Vastaus:

Kiva kissa :) lisään Myrskyklaaniin heti!

~Mato YP

Nimi: Mursuliini

06.10.2015 19:56
Roolaaja: Mursuliini
Hahmoni on: Klaanikissa
Nimi: Lehtiturkki
Sukupuoli: Naaras
Soturi/parantajanimi: Lehtiturkki
Asuinpaikka/klaani: Tuuliklaani
Tykkää: Pennuista ja parantajan tehtävistään(En keksinyt muuta :'D)
Luonne: Lehtiturkki on yleensä ystävällinen, ja rauhantahtoinen, niinkuin Tuuliklaanilaiset yleensä ovatkin.Noudattaa parantajan lakia tarkasti.Ei suutu helposti, vaikka joku sattuisikin Lehtiturkkia härnäämään, mutta voi naaras silti suuttua, joten kannattaa varoa! Aurinkoinen.On 100% uskollinen klaanillensa, eikä koskaan pettäisi sitä.
Theme song: -
Ulkonäkö: Pohjaväriltään mudan ruskea, mutta tällä on turkissaan usean värisiä täpliä.Tarkemmin sanottuna mustia, ketun punaisia, kellertäviä ja siniharmaita.Lehtiturkki omistaa lehden vihreät silmät, ja tästä ehkä tuleekin etuliite 'Lehti'.Pitkät jalat ja vaaleanpunainen pieni nenä.
Muuta: -
Eli, tulisin tämmösellä, jos tää rope on elos! xD Oon niin pitkään ettiny pystys olevaa Soturikissat ropee netistä, mut ei oo yhtäkään löytyny..

Vastaus:

OK, hyväksytään! Mutta onko Lehtiturkki siis parasntaja vai soturi? Lisään sen heti tiedon saaneena =).