Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Mainokset siis tänne!
 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kuumakalle
Kotisivut: http://taysikuu.suntuubi.com/

24.12.2017 01:06
There are nights when the wolves are silent and only the moon howls..


Hei juuri sinä! Oletko kiinnostunut susista ja roolipelaamisesta? Jos olet, niin Täysikuu on sinulle ihan täydellinen sivusto! Täysikuussa pääset roolipelaamaan itse luomallasi sudella, joka elää valitsemassasi laumassa. Tervetuloa mukaan!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

04.11.2017 10:31
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: Akama
Kotisivut: http://akama.gotop100.com/

17.10.2017 15:01
Tervetuloa Akaman luomalle Suntuubi roolipelien toplistalle! Luo esittely ropellesi, lisää linkkisi sivuille, saa lisää mainosta, äänestä muita sivuja ja tuo sivujasi näkyville. Kaikenlaiset roolipelit ovat tervetulleita aina tarinaroolipelistä foorumiroolipeleihin, kunhan vähintään pääsivujen sivupohjana toimii Suntuubi -pohja.

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/

18.06.2017 07:50
Villisielun virtuaalikennel kesäkuussa 2017 perustettu kennel, joka tarjoaa monipuolista toimintaa lähes jokaiselle virtuaalikoirista kiinnostuneille. Kasvatamme bordercollieita, sileäkarvaisia collieta ja länsigöötanmaanpystykorvia. Kasvatuksen lisäksi järjestämme virallisia sekä epävirallisia kilpailuja. Näiden toimintamuotojen lisäksi myös hoitajatoiminta ja leirien järjestäminen kuuluvat toimintaamme.

Tervetuloa tutustumaan villeihin!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com/

04.06.2017 20:26
Taas mainos, ja vieläpä soturikissaropen! Tylsää, vai mitä? Voisitko silti edes pikkiriikkisen harkita lukevasi tekstin loppuun?

Tervetuloa jo aikaa nähneeseen soturikissaroolipeliin, Tuisketuuleen. Täällä luot oman hahmosi joko Loiskeklaaniin, Viimaklaaniin, Hämyklaaniin, Huurreklaaniin tai Savun laumaan. Toisaalta, voihan kissasi olla myös erakko tai kotikisu. Pääset roolimaan ja tarinoimaan muiden pelaajien kanssa sekä pitämään hauskaa! Jos kiinnostuksesi heräsi edes pikkuisen, niin tule vierailemaan sivulla ja jos liittyminen ei kiinnosta, niin ainakin jättämään tassunjäljen vieraskirjaan!

Nimi: Varjotar
Kotisivut: http://varjolinna.suntuubi.com

19.05.2017 11:50
Virtuaalitalli Varjolinna on enää hoitajia ja kävijöitä vaille valmis. Päädimme ottaa uutta tuulta alle ja katsoa, jos nyt saisimme hoitajia tai yksityisten omistajia tiluksillemme. Tunnelmallinen barokkitalli tarjoaa rentoa harrastamista hevosten kanssa. Hoitajat saavat edetä tasoja ja sitä kautta nousta tallin parhaimmaksi hoitajaksi. Hoitajat ja yksityisten omistajat ovat tallimme kantavin voima, mutta sen ohella järjestämme aktiivisesti kilpailuita klassisissa, vieraampia lajeja ja historiallisessa ratsastuksessa. Käythän raapustamassa puumerkkisi tai ihastelemassa hevosiamme? Ovet ovat aina avoinna ♥

Nimi: Veera
Kotisivut: http://mapleforest.suntuubi.com/

18.05.2017 16:56
Tervetuloa Mapleforestiin, toukokuussa 2017 perustettuun Soturikissat-aiheiseen tarinaroolipeliin! Ajanjaksomme sijoittuu suurin piirtein Sinitähden tarinan alkuun, joten klaanit ja metsäreviirit lienevät näin ollen kaikille tutut. Täällä juuri sinulla on mahdollisuus jättää tassunjälkesi klaanien historiaan haluamallasi tavalla. Ehkä olisit seuraava suuri päällikkö, arvostettu parantaja tai kunniakas soturi? Liity ja ota selvää polustasi, jonka itse Tähtiklaani tai Pimeyden metsä on sinulle asettanut!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

13.05.2017 20:19
Leijonaharjan ratsutila on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka on yhdistetty virtuaalitalliin. Leijonaharja on siis roolipeli, jonka aiheena on hevostallin arki. Luo oma hahmosi, ota hoitohevonen tai tuo oma hevosesi ja hyppää mukaan seikkailuun! Tallin arki ei todellakaan ole tylsää, aina löytyy draamaa tai juonenkäänteitä - kaikki on sinun käsissäsi! Otamme myös aloittelevat roolipelaajat lämpimästi vastaan!

"Se on kuin kirjoittaisi kirjaa yhdessä toisten kanssa, paitsi ettei tiedä miten kirja loppuu, vai loppuuko ollenkaan"

♥: Josette & Leijonaharjan ratsutilan väki

Nimi: Elandra
Kotisivut: http://warriorcatclans.suntuubi.com/

03.05.2017 15:38
Valoniitty on avannut ovensa!
Ehkä olet joskus kuullut puhuttavan Aamukajastuksen polusta, skpelistä tai AKP:sta? Paikka oli suosittu Suntuubissa, ja siellä pystyi luomaan oman klaaninsa ja kehittymään sitä, mutta AKP lopetti toimintansa tämän vuoden helmikuussa. Nyt kuitenkin Unisiiven luvalla olen perustanut uuden sivuston Valoniityn, sivuston, jossa voit luoda oman klaanisi ja kehittää sitä!
Toivottavasti mahdollisimman moni AKP:n liittynyt ja myös uudet liittyneet löytäisivät tiensä Valoniittyyn!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/

01.05.2017 20:27
Tule laukkaamaan Yhdysvaltain karuille maille! Perusta laumasi ja yritä selvitä armottomassa maassa. Taistele jokaisen elinpäiväsi puolesta, mutta kykenetkö silti noudattamaan hevosten lakeja? Tervetuloa Red Rockiin, realistiseen vieraskirjapohjaiseen villihevosroolipeliin.

Nimi: Trinity
Kotisivut: http://www.windflower.w2.fi/

22.04.2017 22:47
"Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Varjoklaani ja Tuuliklaani - ovat hallinneet metsää neljänä klaaninsa. Heitä yhdistää soturiesi-isiensä asettaat lait ja usko Tähtiklaaniin. Nämä kissat taistelevat klaaninsa puolesta, saalistavat itse oman riistansa, kunnioittavat soturilakia ja elävät uskollisena Tähtiklaanille. Nyt on sinun vuorosi päättää, otatko osaa heidän elintapoihinsa..."

Olet tervetullut huhtikuussa 2017 perustettuun pienimuotoiseen Soturikissat- aiheiseen tarinaroolipeliin, joka kantaa nimeä Windflower! Täällä pelaamme vanhoilla tutuilla reviireillä, lähtöaikakautena Vaarallisen polun ja Pimeyden hetken väliset tapahtumat. Tule ja ota selvää, minkälaisen kohtalon Tähtiklaani on sinulle valinnut!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:16
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen ^^

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

08.04.2017 16:38
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Perrofani
Kotisivut: http://sinihamy.suntuubi.com/

02.04.2017 14:23
Sinihämy on vuona 2017 perustettu Soturikissat tarinaroolipeli. Sinihämyn maailmassa elelevät kaikessa rauhassa Havuklaani, Mäkiklaani, Lampiklaani ja Viherklaani. Tervetuloa tutkimaan Sinihämyn maailmaa, arvon kaksijalat!

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:15
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

30.03.2017 19:27
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Seikkailua, romantiikkaa ja fantasiaa. Tervetuloa lueskelemaan.

Nimi: Tikru
Kotisivut: http://skjuovanrope.suntuubi.com/

27.03.2017 10:28
Neljä klaania Vaahtera-, Tuhka-, Laine- ja Virtaklaani elävät metsässä sovussa.
Mitä tapahtuu, kun toisia kissoja alkaa tulla klaanien alueille ja metsäkissojen välit kirenevät?
Rakkautta?
Vihaa?
Surua?
Sen voit päättää sinä!
Tule siis päättämään asiosta!

-Tikru

Tein vaivalla sivut ja toivoisin sinne osallistujia! 
Olen aktiivinen yp ja olen joka päivä paikalla.
Sivut ovat myös siis aktiiviset

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

23.03.2017 16:05
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Seikkailua, fantasiaa ja romantiikkaa. Tervetuloa lueskelemaan.

Nimi: vattu
Kotisivut: http://formerclans.suntuubi.com/

22.03.2017 20:54
Linkki unohtuu aina... XD

Nimi: vattu

22.03.2017 20:54
Niihin aikoihin, kun Tähtiklaani loi Myrsky-, Tuuli-, Varjo- ja Jokiklaanin loi se kauas klaanit, jotta kissat eivät olisi yksin. Osa klaaneista kuitenkin joutui sotaan ja kissoja erosi, katosi ja kuoli, mutta klaanit selvisivät ja ne tarvitsevat lisää kissoja selviytyäkseen. Mukaan otetaan kotikisut, kuin erakotkin ja klaani syntyiset.

Terveisin yllpitäjä vattu, joka loi taas yhden ropen lisää

Nimi: Tuuttifluutti
Kotisivut: http://fluuttituutti.simplesite.com/433951621

16.03.2017 20:06
Hei! Roolipelimme on saaristoon sioittuvien klaanien mailma. Siellä roolimme kissoilla. Roolipelimme on aktiivinen vaikka onkin vasta parin päivän ikäinen, tervetuloa!

Nimi: Misaki
Kotisivut: http://hetaliaworld.w2.fi/

15.03.2017 22:43
Willkommen, välkommen, welcome. Olet tervetullut World of Hetaliaan, jossa pelaamme valtioiden ihmismuodossa olevilla stereotyypeillä.

Roolipeli perustuu Himaruya Hidekazin luomaan Axis Powers Hetalia -mangaan, josta on tehty myös anime. Pelin ikäsuositus on K-13, mutta nuorempienkaan pääsyä ei ole evätty.

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

12.03.2017 22:05
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Kiirastuli
Kotisivut: http://verihoukutus.suntuubi.com/

15.06.2016 08:01
ohtalon sotisovassa on aina rako, ja tuomion muurissa halkeama."

Uusi aloittelijaystävällinen Soturikissat- tarinaroolipeli Verihoukutus kaipaa liittyjiä ja kirjoittajia juonensa ympärille. Nyt myös mahdollisuus liittyä kaksijalkana kissojen lisäksi.

©2020 Pimeyden Järvi - suntuubi.com